Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt rödlätta hår

Om du låter mitt rödlätta hår
fladdra fritt i vinden
Om du låter det blåsa som det vill
även när jag är svår och det nästan inte går
att stå ut med mig
När mitt mörker är det mörkaste på jorden
och varken du eller jag har några ord kvar
Om du älskar mig , inte trots det,
utan för att det är jag
Då ska jag alltid stanna hos dig,
bli din i varje andetag
Men låt mitt vilda hår blåsa fritt
i vinden.




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 96 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-18 15:38



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Yeah.
2021-11-22

  AKT VIP
Fina rader om det viktiga i frihet.
2021-11-20

  Katinka VIP
Jättevacker, innerlig och berörande.


2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn