Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glesbygdsfolk

vissheten om
att det är långt
till närmsta myndighet

lockar till sig
frihetssökare
civilisationskritiker
och rättshaverister

alla är
varmt välkomna




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-07-29 22:53



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Tackar för gästfriheten.
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP