Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rödvinspoet

Så långt från rödvinspoet man kan komma
bara glaset i din hand passar in
Benen i kors i min soffa
du som aldrig älskat ord

Ikväll sköljer din mörka ton
som en våg av briljans
och kloka reflektioner
Du läser
mina mellanrum
med pekfingret långsamt över texten.

min älskling, du tog mig med storm
ikväll
vem visste att du är poet




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-20 14:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Oj så fint! Överraskningar kan man aldrig få för många när de är av godo!
2021-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn