Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i molntäcket


Skymt


Alla dessa regniga dagar
inte ens november orkar med dom

frenetiskt försöker hon hålla
regnskurarna i schack

så de lägger band på sig
och öppnar upp sin kofta en smula

Så lite behövs
bara att vika upp fliken

så det ljusblå fodret skymtar




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-20 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP