Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll

Skratta så lever du längre
du som tror att du har kontroll
Skratta ändå vad spelar allt hit och dit för roll

En dag plockas du
från vår planet som en fallen frukt
Lev nu och känn din älskades lukt

Våra dagar är skrivna i mysteriets bok
Du kan inte ha kontroll över livet
lev med ditt hjärta och var klok

Det finns dom som samlat porslinsdockor
och klandrat andra
och i alla fall till andra sidan fått vandra

Livet kan inte räknas ut
lika lite som universum
när det tar slut

Så skratta för att du har ett liv
och var tacksam för varje dag
Borsta dina tänder innan du blir för svag




Fri vers av Spirit
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-07-30 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit