Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur många ggr möts jag inte av dessa obildade gossar..nu slog jag tillbaka med kunskap, o en miniversion av en atlas...


Jo,jag bor här

Sieg heil
skrek du
Spottade
gjorde du

 

på mig

 

Förlåt
sa jag
Jag talar
inte tyska

 

Åk hem
gormade du
grimaserade
ursinnigt

 

mot mig

 

Pekade i
min mini atlas
Här bor jag
en stad i Sverige

 

Sieg heil
sade du
Sieg heil
sen gick du

 

från mig




Fri vers av WhatIsLife
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-07-30 00:27



Bookmark and Share


    Cajsa
Många kramar till dig min vän, fortsätt kämpa, du är en underbar människa, låt inte dessa personer du skriver om trycka ner dig!
2006-07-30

  om en Siri
Kämpa! Vackert skrivet!
2006-07-30

  Anders P VIP
låt dig inte nedslås av dessa rädda stackare som inte inser att jorden är en by.
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife