Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats på jorden





Min plats på jorden
har jag inte funnit än
jag har flyttat,
flytt och flyttat


kanske är det
så min lott är
att jag har min funktion
att fylla än här än där.....


möta människor
låta oss påverkas av varandra
älska någon, skiljas
låta kärleken spridas vidare


Kanske mitt öde är
att alltid vara på vandring
utan utstakad destination
mot kärlekens och det godas mål

Ge kärlek här
få kärlek där
den universella kärleken där egoismen inte finner sin plats




Fri vers av Nic
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-07-30 02:37



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Den platsen på jorden låter inte så tokig!

"Kanske mitt öde är
att alltid vara på vandring
utan utstakad destination
mot kärlekens och det godas mål"

Den här strofen är underbar! Vilket underbart öde!
Vore trist om det vore förutsägbart och händelselöst.
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic