Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlös

Jag är en vind, en tystnad
En början utan slut
Ett hav
En skepnad

Jag är med ändlöshet beklädd
Det blå
Mitt i det villkorslösa

Jag är ett rop
En stilla gråt
En längtan i dig

Jag är den som kom
Som alltid stannar kvar




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-25 15:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Jättefin!
2021-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn