Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte bli lämnad

Ibland är jag rädd
För att bli rädd

Rädd för att vara osedd

Rädd för bekräftelse
Och skamsen däremellan
Varför är det så

Egentligen är jag ingenting
Bara så
Ingen
Ändå jag

Jag vill inte bli lämnad

Kan du älska mig ändå




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-23 20:15



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Ja
2023-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn