Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Vem är jag
En tanke
Ett medvetande
Eller en vind

Det djupaste är svårt
Jag når inte mig själv

Är jag en spegelbild
Ett ansikte på ett fotografi
Eller en illusion

Jag kan inte dö
För jag ÄR

Men vem är jag




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-13 17:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en text som ger fler tankar än en, bokmärker
2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn