Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är trasigt

Din andning
Är alldeles intill mina hjärtslag
Som en ständig bön
Om att förstå

Din fot är varm emot min kalla
Kanske är ditt blod mer levande

Vi tror att vi ska förstå
Och att stjärnorna glimmar
För vår skull

Men att det trasiga blir helt
Och att sorgen är dold
Det förstår vi inte

Vinden far vart den vill

Jag kommer närmare dig

Det enda fula nu
Vore lögnen




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-18 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vad är trasigt tyckeru?
2023-08-18

    ej medlem längre
Stjärnor glimmar för vår skull?
Du glömmer världen - det är en reflektion.
2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn