Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om min bror 1957-2014


Innan sorgen kom

Det gör ont Peter
Du var så oförstörd där

Mjuka ögon
Välklippt i femte klass
Mammas mun och näsa

Sedan kom sorgen
Drogerna
Straffen
Gråten

Jag fann dig aldrig
Vi bara såg på varandra lite
Men vi nådde aldrig in

Dina sår var djupa
Och du stängde av

Saknar dig




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-13 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn