Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bara blev


Brutet mod

Min tanke älskar min själ
Medvetande om att det är jag

En liten dammtuss
Som bara syns
När solen skiner på den

Darrande inför alltet
Liten
Lätt att bli bortblåst

Vem tröstar mig
Håller mig vid gott mod

Jag rullar in mig i täcket
Och känner hur liten jag är

Men det är bara jag
Som tröstar mig




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-18 19:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
små, inför det stora, är vi alla - det kräver mod att våga vara en dammtuss
2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn