Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där står jag

Och där står jag
Mitt i kalla vinternatten
Under miljoner stjärnor
Nypna kinder
Och ångest

Pälsmössan sitter snett
Och jag undrar varför Inte mamma
Såg hur underbar jag är

Ingen stjärna faller den här natten
Bara mitt mod

Jag slänger mig klumpigt i snön
Kylan är så skön
Och vem vet
Kanske blir det en ängel




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-10 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn