Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlös

Jag är evig
Jag är

Jag är med vingar beklädd
Älskad och sedd

Natt eller dag
Så är jag ~ jag

Jag äger ingen början
Inget slut

Jag är evig
Jag ÄR

Svävande i evigheter
Ovan
Under

Detta under




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-17 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn