Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porer som antenner

Du undrar vad jag tänker.
Det ligger på ditt bord,
att tolka det jag skänker
via stroferna av ord.

Du frågar vad jag känner
men det får du lista ut.
Med porer som antenner
tar vågor aldrig slut.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-12-01 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP