Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgång ha en stor BROR!

- Hur stavas lokomotiv mor?
- Som det låter exakt lillebror!
- Då vet jag precis...
Ordet går i repris!
TUFF-TUFF-TUFF säger ju storebror...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-01 19:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hi hi hi :) kan inte låta bli, tuff tuff tuff med en knuff på bokstäverna...
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt