Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Periodvis (jag har aldrig passat i dreads)

Jag samlar ord i gardinen
Solitärer som det aldrig blir nåt av
Jag känner igen mig i det konceptet
Så snart jag ställer dem på rad dör de
Jag skäms så mycket att testarna i håret
vrider sig till dreads
Och jag har aldrig ens passat i det
Jag blir destruktiv, ställer in allt
En tid blir jag ensam med flit
Med en skopa ångest och billigt lådvin

För periodvis är jag en kyrka
Ensligt belägen
Längs en landsväg där ingen vill bo
Där står jag bak gardinen
Och jag samlar enträget,, outtröttligt
ihop mig själv och mina ord..




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-02 14:49



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Alla passar i dreads, även du Larz.
2021-12-03

  Larz Gustafsson VIP
INGEN passar i dreads.
2021-12-02

  SatansSon VIP
elegant.
2021-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn