Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstämning

Det kom ett krav från kronofogden
Där stod
Du har en skuld

Jag vek mig dubbelvikt av skratt
Om dem visste
vilken skuld jag bär

Jag har sorger som är för
stora för att ersätta
Jag har svek som kostat dyrt

Mina barn kan jag aldrig återbetala

Deras barndom som mitt
psyke bestal dem på

Depressionen har livslång ränta




Fri vers av annalena VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-03 08:38



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Sad but true.
2021-12-03
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP