Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


två liter mjölk


Guldskrift


Det är när den

med sin särskilda
handstil
inte längre skriver

som "två liter mjölk"
på en sliten lapp

blir till guldskrift




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-12-04 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP