Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
favorit i repris


tröskelsteg

 

genom föränderlighetens landskap

når mig ditt tilltal

vissnande fröställningar brister

sprider över fält och ängar

framtida frågor gror sin jord

skira dagrar

luften hög och klar

och sikten obegriplig

ändras allt ändlöst

skärvor ur evigheten

återstår här och där

bland stubb och strå

molnhimlens visare

tick-tack allt svagare

klockorna stannar

till ro

till vila

tillvaron öppnar sig

tömda grenar

vissna marker

Vila i frid

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-05 13:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mjukhets bevarande lyrik
Så in till inre sinnet. ..
;)
2021-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg