Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10 juli 2006


Sandslott



Liksom sanden rinner
mellan fingrarna
rinner vår kärlek ifrån oss

Medan vinden blåser
och solen värmer
läggs dag till dag
utan ansträngning att hindra
detta flöde av sand
som håller på att rasera
det sandslott vi byggt




Fri vers av Jojo
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-07-30 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo