Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du bara var här nu för en stund

om det inte hadde varit för dej hadde jag

inte varit någonting  nu även utan dej finns 

 

det så mycket kvar inom mej av dej all kärlek

du gav mej som jag trånar efter nu i min

 

ensamhet om du bara var här nu , nu och nu 

bara för en stund i minna armar här nu igen 

 

för min saknad och törst efter dej är omätlig 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-08 15:58



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så äkta.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten