Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå på några tårar som överväldigade mig


Längtan

Vintern står kall och tom
Sommar
Så långt borta
Ändå
Svider förlusterna
Av bin, flugor, humlor
Och inte minst fjärilar
Att längta hjäper inte mycket
Nu är vinter
Överallt saknas livet
Som vi minns det
Det kalla hamrandet på
Min själ
Klingar ohört
I denna tid utan nåd
Mörker och kyla
Är allt som återstår
I hettans tid brinner skogar
Ett skri mot himlen
Då allt vi längtar förgås.




Fri vers av 1001
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-09 12:08



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Ett lyriskt stoff som borde få längre versrader för att lysa och låta bättre.
2021-12-09
  > Nästa text
< Föregående

1001
1001