Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting

 

Det är någonting 

med hur du böjer handleden

dom ränderna går nog aldrig ur




Fri vers av Nanna X
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-11 00:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En personlig observation. Undrar vem som blir observerad...
2021-12-11

  Kajan VIP
En klar bild som leder tanken vidare.
2021-12-11

  Maria Sundelin VIP
Fin beskrivning
2021-12-11

  Monika A Mirsch VIP
Detta blev till en utmärkt insikt!
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X