Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negentropi

Nedräkning i enheter korta eller små
Som att ge källartrappan en lagom
tyngd att stödja sig på mot djupet
Det går att vända upp mot ljuset




Fri vers av Horace
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-11 12:16



Bookmark and Share


  karenina VIP
Lagom är bäst?
2021-12-11

  lodjuret/seglare VIP
Livet är att städa en trappa, ett rent helvete livet är, tänk den som håller barnet kär, dröm om att sången rappa, klappen och dunken i ryggen bär...
2021-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace