Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ville det



Att han sa
han skulle komma och hämta dig
fastän klockan var 12 och han somnat framför tvn
att han sa
han kunde ta ut hunden
så du slapp när du kom hem
trött och småfull
var inte för att vara snäll
eller för att göra dig en tjänst
utan för att han ville det
Du är inte skyldig honom något




Fri vers av ingeling
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-12 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling