Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skira själar

Ögonen som höll sig kvar
som kardborreband i mina
Det behövdes inget mer


Vi var skira själar
som gardinerna i fönstret
Spröda, nya, som yrade runt

Men alla starka vindar
var inget vi klarade av
Det okända drog i oss helt fel

Vi hörde aldrig till framtiden
Vi trivdes bäst i nostalgin

Och kardborren har släppt
när du sökt dig ut
Nu




Fri vers av Jennifer Cecilia
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-12 12:41



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson

Perspektiv jag fastnar för. Nuet som alltid närvarande tidlöst utifrån känslan av tidens flykt. Uppskattar din poesi :)

2021-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Vi hörde aldrig till framtiden
Vi trivdes bäst i nostalgin

Fantastiska rader!

Tänker på andra storslagna rader som:

Vi är vackrast efter två
2021-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia