Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskan

Din drömmar är lagda hos mig nu
Jag som ville ge dig allt

Natten gör inte ont längre
För det är ju då du finns

Gropen i din kudde
Blev en ny skrattgrop på min kind

Du vet ju
Att det alltid är vi

Även om du är där du är




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-12 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn