Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov

Skulle behöva skryta
Om min egen storhet
Så att jag tror på det
Så att jag växer av det

Men elakheterna flyger
Och jag vet min uselhet
Att jag inte duger
Att jag inget blir

Det tar emot
Att vara positiv
När jag är som jag är
I det läge jag befinner mig

Men jag skulle behöva höra
Till och med från mig
Att jag duger
Att jag är bra

Men inte ens det
Klarar jag
Och jag känner
Hur uselheten vinner




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 148 gånger
Publicerad 2021-12-13 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva