Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min son föddes på lucia


Samuel

En stilla dag
En helig tyst dag
När vi nästan dog

Lögnen stod där
I sitt lömska mörker
Och mitt blod var som en flod

Med alla inre ljus tända
Och mäktigt stark
Kom du

I denna seger är du född
Till livet
Till den du är

Underbara son Samuel




Bunden vers av Syster Evelyn
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-13 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn