Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tänker jag på döden, är man deprimerad då?


Är det dags att återvända

Är det dags att återvända
Mina ögon ser inte skapt som förr
Jublet i ett stråk av sol över mossan
Klingar inte längre i min själ

Är det dags att återvända
I mina öron skorrar lögner
Musik av vind, fågelsång, och surr
Räcker inte längre sommarn lång

Är det dags att återvända
Smaken på min tunga besk och sval
Från jord och hav allt färre val
Priset är för högt för döda jordar

Är det dags att återvända
Smekningar mot min hud har stillnat
Du ser här en äldre dam
Som ännu brinner för vår värld
Ser den sakta försvinna

I livets famn jag brinner trött
Önskar blott en sannings timma
Återvända ska jag snart
Vill bara se oss hinna
Skapa liv på nytt igen.






Fri vers av 1001
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-14 10:38



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Tro
Hopp
i ljuset ditt!

Utan döden inget liv
så ser jag naturens cykler

Tack!
2021-12-14

  Vind
Nä, högst normal! Apropå din fråga
2021-12-14

  Larz Gustafsson VIP
För mig innebär döden frihet - himlen.
2021-12-14
  > Nästa text
< Föregående

1001
1001