Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äter ångesten upp dig om nätterna?


Äter ångesten upp dig om nätterna
och färgas dina tankar röda av blod
för att du innerst inne har ett sår i hjärtat
på grund av det du gjorde?





Fri vers av angeleyes_
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-07-30 20:12



Bookmark and Share


    HiFi
en fråga som nog inte är så rolig att läsa för den som lider utav den... snacka om en verbal smäll på käften.. men bra!!!
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

angeleyes_
angeleyes_