Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The one that got away.

Hon
Som försvann
Hon
Mitt hjärta aldrig vann.
Hon
Som stal mitt hjärta
Ja, hon
Som var för bra för mig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-12-19 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP