Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ps.

Det smärtar
Att aldrig få veta
Att aldrig förstå
Varför jag aldrig räcker till.
Det gör ont
Att inte veta
Vad, varför eller.. hur?
Jag inte duger.
Självförakt
Självhat
Dödsångest
Men ändå längtan.
Dum i huvudet
Men ändå klar
Vet i alla fall..
Vem mitt hjärta bär.
Om jag bara inte var
Så jvla ynklig..
Så jvla svag..
Och rädd.
Ps. Jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-20 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP