Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jävla ont


Jag fick det bevisat nu,
att kärlek kan göra så där ont som dom säger.
Kärlek kan kväva en,
nästan värre än dom där astmaanfallen jag brukar få.

Och jag förstår det nu,
man kan inte släcka känslor som gör ont,
bara för att kunna andas lättare.
Jag måste först ta mig upp till ytan och
lämna dig på botten, men orkar jag det?

och du har sett mina sorger,
svarta moln som aldrig slutar regna
och dropparna är bara kärlek från igår,
men orkar du bry dig om det?

(jag hörde att du varit på bio med henne,
call it jealousy, but it´s killing me)

Och kanske vet du mina rädslor?
De är ingrodda i väggen tillsammans
med dammet och ljudet från när
du slängde på luren igår.

(du verkar ju inte lida nämnvärt av det här?)

Jag skakar på huvudet åt din likgiltighet,
och återvänder till musiken igen.
Våran sång. Din favoritsång.

Och jag gråter alltid vid sista versen.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 648 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-30 21:13



Bookmark and Share


  vintervila
känsla
det gillar vintervila (:
2006-10-24

  Propella
Håller med. Det är så naket och det drar in mig i texten som en magnet.
2006-09-27

  kärleksbarn
wow, coolt, naket, ärligt...I like!
2006-09-14

    ej medlem längre
man kan nästintill känna smärtan.

"call it jealousy, but it´s killing me"

lovely.
2006-09-08

    Fetlyrik
Sista raden fick ihop allt , väldigt snyggt gjort.
Släng låten i papperskorgen om du vill upp till ytan.
2006-08-11

    Göte Holmlund
berörande och moget formulerat..och smärtan blir inte enklare att hantera m åren
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette