Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova ute

Ödslig skog
Enslig skog
Vilsam skog
Jag vandrar ensam i natten
Tysta träd lyssnar
Vinden tröstar
Mossan omfamnar mig
med sitt gröna lugn




Fri vers av annalena VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-12-20 16:16



Bookmark and Share


  Hjördis Krovotskij
Vackert! Som ett skogsväsen, orädd
2021-12-20

  Staffan Nilsson

I min läsning är det övergivenhet.
Att glömd få dö i fred, täckas av natur.
Kanske är det mer inne att läsa Sova ute som naturromantik?

2021-12-20

    ej medlem längre

Finns inget mer lugnande.
2021-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Ja, man äter ju ute...
2021-12-20
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP