Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

211222.

När varje andetag värker
När luften inte bär
Där unkenheten skaver
Där finns tro inte mer.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-12-22 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP