Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom

bortom

världar

molnslöjor
skiljer

lust att leva
sprider dagg

glittrande droppar

lämnar fjärilslugn

bortom

det




Fri vers av Myself
Läst 245 gånger
Publicerad 2004-10-28 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself