Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Eget Land

När världens länder säger mig
att jag är mindre värd än dig,
så ber jag om ett eget land.
Där ingen stoppas med ett nej,
ett land där alla säger hej!
Där man sträcker ut sin hand.

När man möts av pepparsprej
av en till staten köpt lakej,
knyts det inga vänskapsband.
Ty hot och tvång är ej min grej.
Nej, inget med det är okej.
så jag ber om ett eget land.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-23 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP