Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm känns Kärlek när den talar

Varm känns kärlek när den talar,
i dess närhet får man ro.
Den har helt andra grundvalar
än i det bröst där rädsla bo.

Kall känns rädsla, dess hörsalar,
saknar omsorg och tilltro.
I dess närhet allt hopp dalar...
så avståndstagande kan gro.

Mjuk känns kärlek när den håller
oss och låter allt bero.
Ömheten den vidmakthåller,
räds man ej att anförtro.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-26 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP