Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ilskan

viljan reser törnen
rasar vilt genom dig
hatet skummar
bryter band
knuten hand färgar
rummet svart i skalor
gråsvarta ränder
färgar din kind
döv mot ord
blind av syner
ordlös går du
tömd
och sedan?




Fri vers av Myself
Läst 268 gånger
Publicerad 2004-10-28 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself