Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


 

Om det nu bara 

var kärlek, Tristan - varför 

var du så krånglig?




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-28 16:51



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Rytmik i haiku - wow.
2021-12-29

  Nanna X
Är män liksom av naturen krångliga eller hur menar du?
2021-12-29

  lodjuret/seglare VIP
Tristan var man, behövs det verkligen en vidare förklaring där?
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X