Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista kortet.

Säg
Vad vill du ha sagt
Innan det allra sista kortet
Är lagt
Innan ljuset brunnit ut
När inga lögner hjälper
Vem vill du
Bli ihågkommen som
?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-29 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP