Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När botten e nådd. Igen.


Ny historia.

När orken är slut
Syret sakta mattats ur
I midvinternattens sveda
På liv, på död.
När panikångesten dövar
Mörkret suger ut gnistan
När stupet gapar vidöppet
Där allt nu måste se sitt slut..

En dörr på glänt
En ljusstrimma som lockar
En skälvning i natten
Vågar jag möta rädslan?
Jag har prövat förut
Men alltid tappat fotfästet
Måste ge mig själv
En sista chans.

Jag blundar hårt
Jag faller fritt
Kanske den här gången
Gör jag rätt?

-du måste inte vara så hård..
mot dig själv.

De orden
Som svar på vår konversation
Kanske är det som styrt mig
In på den rätta vägen.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-29 09:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag håller inte med. man bör vara hård. mot sig själv.
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP