Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaktioner...

-Skulptur ful! -Den ska provocera!
-Blev ej det! Mest arg ju! - Men du Vera...
En känsla det är!
Du tyckte ju till här...
Blev irriterad! Så den fungera...

-




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-31 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt