Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslans år

Varje år väljer jag ett motto, eller ett ledmotiv - lite högtravande uttryckt. Ja, något som stämmer med vad jag tror skulle hjälpa mig. I år har jag valt att fokusera på rädslan. Hade jag haft orken hade jag uttryckt det i en sapfisk strof, men det har jag inte.
Det låter kanske märkligt, det här med rädslans år. Jag kanske hittar ett nytt namn. Men poängen är att jag skall se till att vara rädd när det behövs, och inte undvika rädslan till varje pris.
Det om 2022, så långt.




Bunden vers av med viss svårighet!
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-02 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt!
2022-01-02
  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!