Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ont?

Att vilja våga
Men aldrig räcka till
Att vilja chansa
Men inte tro sig duga.
Att sakna någon att se
Sakna att bli sedd
Hur ont kan det göra
Att inte vara bra nog?
Och alla spöken
Som river och sliter itu
Ett sargat hjärta
Ett ensamt litet fån..
Röster från det förflutna
Som hånar och spottar spe
Hatet som ekar
Fortfarande idag.
Att inte våga synas
Inte tordas tala så det hörs
Den molande tystnaden
Som gräver i ett bröst.
Där hjärtat sitter
Ett mörkt och dunkelt rum
Ett kallt förvaringsställe
Likt en fängelsecell..
Ett glömt liv
Av undangömt självhat
Ett bortkastat liv
En tid som är evigt borta.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-01-03 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP