Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Natt

När månens strålar
lindar sig kring
dagens mödor

Ser jag dig
som den du är
Du kryper fram ur
mörka hörn

En solskenstjuv är du




Fri vers av annalena VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-10 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP