Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren kommer

En flinga utav hopp
syns singla nerför gatan
Minglar runt
med kyliga kinder
Verkar lätt berusad

Frusna strålar glädjetjut
Smyger efter
Gömmer sig i skrattgroparna




Fri vers av annalena VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-10 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP